SB Massages

Bedrijfs- en evenementenmassage

stoelmassage sbmassages

Massage als vast onderdeel van uw Arbo- of gezondheidsbeleid? Dat is mogelijk met de stoelmassage van SB Massages. Een stoelmassage is een korte massage van 15 à 30 minuten en werkt verkwikkend, prestatieverhogend en kan ziekteverzuim aanzienlijk verminderen. Daarnaast bevordert het de energiedoorstroming, versoepelt het spieren en gewrichten en kan het klachten als CANS (RSI) helpen verminderen en/of voorkomen. En dàt is heel wat waard, voor zowel werkgever als werknemer!

Een ziektedag kost een bedrijf gemiddeld  € 300,- per dag. Voor dat bedrag kun je twee medewerkers een jaar lang maandelijks in 'onderhoud' geven bij SB Massages.

Nieuwsgierig geworden naar de stoelmassage van SB Massages? Neem dan contact op voor meer informatie. Eerst ervaren wat een stoelmassage met je doet? Boek dan een kennismakingsgesprek met demonstratie voor 2 personen van een ca. een uur.

Je voelt je na een stoelmassage fitter en je zal merken dat je energielevel is gestegen!

 

Werkkostenregeling stoelmassage

De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. Stoelmassages maken deel uit van de investeringen die door de belastingdienst worden gestimuleerd. Stoelmassages behoren als arbovoorziening tot de ‘nihil’ waardering. Dit betekent dat, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden vergoed zonder dat dit ten koste gaat van de 1,2% ruimte.


Deze voorwaarden zijn:stoelmassage sbmassages

  • Je hebt als werkgever een arboplan.
  • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
  • De massage vindt tijdens werktijd op de werkplek plaats.
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
  • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.

Zie voor meer informatie de site van de belastingdienst

Het werkgebied voor de bedrijfs- en evenementenmassage van SB Massages is: Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland, hier buiten is in overleg mogelijk. SB Massages heeft een enthousiast team met stoelmasseurs.