...Dé praktijk voor massage in Leiden!

bel ons nu

Helende handen SB Massages

Polariteitsmassage

Polariteitsmassage is een massage gericht op balans en reflectie. Hierin wordt een afwisseling gebruikt van grepen die de innerlijke balans herstelt en je uitnodigt tot meer bewustwording van lichaam en geest. Ik werk op huid-, bind-, spier- en orgaanweefsel om daar een juiste balans te creëren tussen spanning en ontspanning. Daarnaast pas ik polarisaties en verbindingsgrepen toe om de (geblokkeerde) levensenergie vrij te laten stromen. Ademhaling speelt een belangrijke rol in het stromen of blokkeren van energie. Daarom betrek ik de ademhaling ook in mijn behandelingen.

Polariteitsmassage is een holistische behandelvorm, wat inhoudt dat het spirituele, mentale, emotionele en fysieke als één groot samenhangend geheel wordt gezien. Met deze werkwijze zal ik trachten om de balans tussen alle lagen te herstellen. Een polariteitsmassage is enerzijds een heling en anderzijds een uitnodiging om zelf zorg te dragen voor balans en gezondheid.

Kortom: Ga op zoek naar je innerlijke zelf.

Polariteitsmassage kun je onderverdelen in twee behandelingen, ‘De Reeks’ en de massage.

De Reeks is een behandelvorm die geblokkeerde energie weer vrij maakt en goed laat doorstromen. Ik werk ‘subtiel’ op het lichaam met weinig tot geen druk, beweeg de gewrichten los en pas polarisaties toe. Ik laat de energie tussen mijn handen stromen en probeer zo het zelfhelende vermogen van jouw lichaam te activeren. Deze behandeling wordt over de kleding heen gegeven en duurt ca. 45 tot 60 minuten en kost € 45,00.

De polariteitsmassage is een behandelvorm die net als ‘De Reeks’ geblokkeerde energie weer vrij maakt en goed laat doorstromen alleen gaat deze behandeling een stuk dieper. Er wordt veel met bindweefseltechniek gewerkt en er worden veel polarisaties toegepast. Deze behandelvorm duurt ca. 90 tot 105 minuten en kost € 70,00, tijdens deze behandeling komt het hele lichaam aan bod. Het is echter ook mogelijk om een deel te integreren in bijvoorbeeld een rugmassage, informeer hiernaar.

Wil je meer weten of wil je gelijk een afspraak maken om ‘op zoek te gaan naar je innerlijke zelf’? Neem gerust contact met mij op.