...Dé praktijk voor massage in Leiden!

bel ons nu

 

LipoCupMassage...

Wat is LipoCupMassage?

LipoCupMassage is een door mijzelf ontwikkelde methode voor figuurcorrectie en is geschikt voor man en vrouw. Middels het toepassen van siliconen-cups en diverse andere technieken zal cellulite worden aangepakt zodat de huid strakker wordt en er beter uit gaat zien. Deze behandeling draagt ook bij aan de reiniging van het lichaam van afvalstoffen en opgehoopt vocht. 

Een belangrijke noot bij deze behandeling...Je valt van LipoCupMassage niet af maar het draagt er wel aan bij dat je centimeters in omvang gaat kwijtraken. Enkele positieve effecten:
Verbeterde afvoer van afvalstoffen en opgehoopt vocht
Je huid wordt strakker en gaat er beter uitzien
Je komt letterlijk strakker in je vel te zitten
Draagt bij aan een positiever zelfbeeld
Bevordert algehele gezondheid en het welzijn

Om het beste resultaat te bereiken moet er tijdens de behandelperiode ruim voldoende water (minimaal anderhalve liter) gedronken worden. Dit om de losgemaakte afvalstoffen beter af te kunnen voeren. Een behandelperiode bestaat uit 10 behandelingen in 5 weken en iedere behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Bij de eerste behandeling zal er gemeten worden en (indien gewenst) een foto worden genomen. Zo kun je aan het einde van de behandelperiode (bij het laatste meetmoment) zien hoeveel centimeters je bent kwijtgeraakt en hoe je 'nieuwe' figuur eruit ziet.

Deze methode is ook heel goed in te zetten om alleen cellulite te behandelen. Cellulite zijn de 'putjes' in de benen ook wel sinaasappelhuid genoemd. Ook voor deze behandeling is het beste resultaat te behalen met 10 behandelingen in 5 weken. Een anti-cellulite behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Kosten
Het lichaam is voor deze behandeling in 2 zones verdeeld. Zone 1 is de achterzijde (onderrug, billen, heupen en bovenbenen) en zone 2 is de voorzijde (onderbuik, heupen en bovenbenen). Het tarief voor een losse (onderhouds)behandeling per zone is € 35,- maar omdat er voor het beste resultaat 10 behandelingen nodig zijn kun je de 10 behandelingen vooruit betalen, je betaalt dan slechts € 325,-.
Je kunt er ook voor kiezen om beide zones tegelijk te laten behandelen. Het tarief voor een losse (onderhouds)behandeling is dan € 60,- en bij vooruit betalling van 10 behandelingen betaal je slechts € 540,-.

Van onderstaande foto is toestemming van cliënt om deze te publiceren. Het resultaat voor deze cliënt is ruim 5 centimeter verlies.
voor na back

Ben je benieuwd geworden wat jouw resultaat zal zijn? Boek je afspraak en we gaan aan de slag naar een 'mooier' figuur en een positiever zelfbeeld!

Veel gestelde vragen:

Hoe lang duurt een behandeling?
Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten per zone.

Doet een behandeling pijn?
Een behandeling kan pijnlijk zijn omdat er diep in het weefsel gewerkt wordt.

Kan ik bloeduitstortingen krijgen?
Het is mogelijk dat de huid verkleurt omdat de behandeling stevig is, de verkleuring trekt echter binnen een paar dagen weg.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het beste resultaat?
Voor het beste resultaat heb je 10 behandelingen in 5 weken nodig en daarna 1 keer per 4 à 5 weken een behandeling voor 'onderhoud'.

Val ik af van LipoCupMassage?
Nee, je valt er niet van af maar je raakt er wel centimeters door kwijt waardoor je een slanker figuur krijgt.

Moet ik verder nog iets doen voor het beste resultaat?
Ja, het is sowieso belangrijk dat je gedurende de behandel periode minimaal anderhalve liter water drinkt. Verder kun je hulp zoeken bij een gewichtsconsulent(e) en/of gaan sporten/meer bewegen.

 

Heb je meer vragen schroom dan niet om contact met mij op te nemen.