...Dé praktijk voor massage in Leiden!

bel ons nu

 

Stoelmassage SB Massages

 

Stoelmassage op de werkvloer...


Massage als vast onderdeel van uw Arbo- of gezondheidsbeleid? Dat is mogelijk met de stoelmassage van SB Massages. Een stoelmassage is een korte massage van 15 à 30 minuten en werkt verkwikkend, prestatieverhogend en kan ziekteverzuim aanzienlijk verminderen. Daarnaast bevordert het de energiedoorstroming, versoepelt het spieren en gewrichten en kan het klachten als CANS (RSI) helpen verminderen en/of voorkomen. En dàt is heel wat waard, voor zowel werkgever als werknemer!

Een ziektedag kost een bedrijf gemiddeld € 300,- per dag. Voor dat bedrag kun je ca. 20 medewerkers maandelijks in 'onderhoud' geven bij SB Massages.

Nieuwsgierig geworden naar de stoelmassage van SB Massages? Neem dan contact op voor meer informatie. Eerst ervaren wat een stoelmassage met je doet? Boek dan een demonstratie van een uur. Wordt er daarna besloten om van de diensten van SB Massages gebruik te maken dan worden deze kosten in mindering gebracht op de eerst volgende factuur.

Je voelt je na een stoelmassage fitter en je zal merken dat je energielevel is gestegen!


 

demonstratie aanvragen SB Massages


Werkkostenregeling stoelmassage...


De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. Stoelmassages of bedrijfsmassages maken deel uit van de investeringen die door de belastingdienst worden gestimuleerd. Stoelmassages behoren als arbovoorziening tot de ‘nihil’ waardering. Dit betekent dat de stoelmassages, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden vergoed zonder dat dit ten koste gaat van de 1,2% ruimte.
Deze voorwaarden zijn:

 Je hebt als werkgever een arboplan.
 De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
 De massage vindt tijdens werktijd op de werkplek plaats.
 De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
 Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.

Indien niet wordt voldaan aan deze voorwaarden kunnen de stoelmassages nog steeds onbelast worden verstrekt, maar gaan ze wel ten koste van de 1,2% ruimte in de werkkostenregeling. Zie voor meer informatie de site van de belastingdienst.

Het werkgebied voor de bedrijfsmassage van SB Massages is: Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland, hier buiten is in overleg mogelijk.


De prijs voor stoelmassage is op aanvraag en zal afhankelijk van het aantal deelnemers, de daarvoor benodigde tijd en het aantal stoelmasseurs in een offerte worden voorgerekend.

Kennismaking en demonstratie voor 2 personen € 55,00 ex. btw (dit wordt weer in mindering gebracht als er een opdracht wordt geplaatst).