...Dé praktijk voor massage in Leiden!

bel ons nu

boeddha2

 

Welkom bij SB Massages...


In mijn praktijk aan huis kun je terecht voor: wellnessmassage maar ook voor voetreflex-, sport-, bindweefsel-, gezichts-, hotstone-(alleen in Leiden), ontspannings- of LipoCupMassage. Vanaf 2 maart 2016 is het mogelijk om (alleen in de even weken op woensdag) in Middenbeemster een afspraak te maken. Voor bedrijfsmassages kun je ook bij SB Massages terecht. Klik hier voor meer informatie omtrent de bedrijfsmassages.

Een massage is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. In ons huidige drukke bestaan hebben we steeds meer met stress te maken. Stress is één van de oorzaken waardoor we niet lekker meer in ons vel zitten. Even lekker ontstressen bij mij in de praktijk kan hier een uitkomst bieden. Uiteraard kun je ook bij mij terecht als je last hebt van blokkades in je spierstelsel die je belemmeren in de dagelijkse gang van zaken. En ook goed om te weten...Een massage is geschikt voor jong èn oud!

Klik hier voor een overzicht van de verschillende massages.


Geef lichaam en geest de ontspanning die nodig is om weer beter te kunnen functioneren en weer lekker in je vel te zitten!

Boek online


Heb je last van je rug, nek en schouders, armen en/of handen, benen en/of voeten, hoofdpijn, vermoeidheid, stress, groeipijn of andere klachten die niet direct wijzen op een lichamelijke afwijking, dan is het mogelijk om middels een (ontspannende) massage verlichting van je klachten te krijgen. Het kan ook zo zijn dat de klachten door meerdere behandelingen volledig verdwijnen. Mijn behandelingen zijn geschikt voor mensen met fysieke en/of mentale klachten of om natuurlijk gewoon lekker te ontspannen en even weg te dromen.


Het is ook mogelijk om ter voorbereiding van een behandeling gebruik te maken van InfraRood licht of een individuele behandeling voor een plaatselijke warmtetherapie ter bevordering van de buigzaamheid van de gewrichten. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen met reumatische klachten, vraag mij gerust om meer informatie.

SB Massages geeft ook cadeaubonnen en 10-rittenkaarten uit maar is ook acceptant van de nationale-massagebon van massagebon.nl.

pinnen ja graag sb massages

 Email handtekening Quasir 728x90